BATANIA Direct GmbH


_ BATANIA DIREKT - furnizim ushqimi dhe mishi 'furnizimet. Që 25 vjet profesionale për industri hotelierike dhe kasaphanën

markus Heucher


_ Markus Heucher pajis Thertoret, kasapëve dhe kasapëve nga duke përdorur mjete të tilla si thika, sharpeners dhe veshje. Projektuar për përpunimin e mishit dhe thertore furnizon varg profesional është në dispozicion në www.markusheucher.com.