vpool Germany GmbH


_ vpool ofron shërbim të plotë përgjatë gjithë zinxhirit të furnizimit, nga sigurimi i kontejnerëve në pastrimin dhe riciklimin. Në rrjetin pan-evropian distancat e transportit janë të minimizohet dhe të shmanget.

Plastibac (shitjet zyra Linum Europe GmbH)


_ Plastibac është një furnizues i kontejnerëve Europaischer KUNSTSTOF, paleta dhe kontenierë si kuti E2, të përshtatshme për shumicën e industrinë e mishit dhe të industrisë ushqimore. Linum Evropa është zyra e shitjes për Plastibac në Gjermani dhe Austri.

Gustav Ehlert GmbH & Co. KG


_ Ehlert është shpërndarja me shumicë pajisje kasap dhe nevojat e prodhimit të ushqimit.

ROTOGAL GmbH


_ kuti Higjena paletë për Fleischwirtschaft.- qetë miratuar brendshme dhe Außenwände- higjienike dhe të lehtë-to-të pastër Fuqishme dhe jetëgjatësi Tre-shtresë ndërtimin e PE të BE-së / FDA
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 7 tjetër fund »