Plastibac (shitjet zyra Linum Europe GmbH)


Rottweg 44
48683 Ahaus , Gjermani
Tel.: 02561 / 4491984
fax: 02561 / 6876088
Kontakt personi: Marco Szwedek
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.plastibac.eu
përditësuar më: 28.04.2017
Anëtar që nga: 21.09.2015

Në Plastibac e-dyqan ju do të gjeni gjithçka që ju nevojitet për prodhimin tuaj dhe të logjistikës iceboxes, kuti kaci, kontejnerët e transportit, kontejnerët stackable ose nestable dhe paletës plastike në shumë dimensione. Gjithashtu për paketim industrial hapur Plastibac nisur kohët e fundit një të ri ndarje: BP Packaging. Varg aktuale PB Packaging përfshin produktet për të gjithë vëllimin e 50 1000 ml në l: plastike IBC -Behältern, -Fässern dhe -Kanistern, në kova të vogla, kanaçe dhe shishe. Plastibac është partneri juaj dhe furnizues për sasi të mëdha dhe të vogla ose projekte. Pas konsultimit me furnizuesit tanë kryesorë kemi siguruar llogaritjet mprehta çmimeve dhe shpërndarjen më të favorshme.


Fjalët kyçe: pirg & enë foleje | Kuti E2 | Paleta higjienike EURO H1 | Kuti mishi | Kutitë e ftohta për kasapët | Kutitë e ftohta | Enë plastike | Paleta plastike | Raftet | Kontejner transporti