Höcker GmbH


Wernher-von-Braun-Str. 6
49134 Wall Horst , Gjermani
Tel.: +49 5407/890 - 0
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 29.08.2013
Anëtar që nga: 10.10.2012

Höcker GmbH - çelik Pajisje

Nga Gambrel, për vepron në pajisje, Transport si kamionë und  Plotësimi makina liruar ventilat higjienike dhe i plotë i përkulurshiritat duke përfshirë goditje pastrimi gjeni këtu një gamë të gjerë të produkteve.

Fjalët kyçe: pajisje fabrike | Grep mishi | Kamion paletë