Lumbeck & Wolter GmbH & Co. KG


_ Lumbeck & Wolter GmbH & Co. KG ka specializuar 1920 në prodhimin e prerjes mjeteve për grinders mishit. njohurive tona të gjera teknike për punën tonë dhe buzë tona konkurruese. Cilësia është ndryshimi!

EFA - Schmid & Wezel GmbH


_ i njohur më mirë në qarqet profesionale nën emrin e markës EFA është Schmid & Wezel GmbH pasi 1934 botën me programin e plotë të makinës për therje dhe therjes shumë të suksesshme në mesin e udhëheqësit e tregut në segmentin.

Zico Zimmermann GmbH & CO. KG


_ Që 1866 është Zico Rooms nga Remscheid për cilësi më të mirë dhe të shërbimit të klientëve. Jo vetëm në prodhim. Nga hetimi nëpërmjet pranimit rendit, prodhimit të inspektimit dhe të anijeve, çdo hap duhet të jetë gjithmonë për të vendosur kërkesat e standardeve.

H & V shërbimit industri


_ Me shumicë dhe pakicë të ndarësit të naftës, ajrit de-vajosje dhe filtrat e ajrit nga Mann & Hummel për të gjitha pompat vakuum (p.sh. Busch, Rietschle etj) dhe kompresorë. RE: Dyqan Web me të gjitha filtrat për pompat vakuum me çmim të mirë !! (Www.luftentölelemente.de)

Fritz Raulwing GmbH & Co. KG


_ Ne jemi një tregtari të fuqishëm për produktet e konsumit në impiantet e përpunimit të ushqimit të tilla si meshtarë, restorante dhe furnizues ushqimesh. Varg ynë përfshin mbi produktet 2500 e të gjitha llojeve - nga pastrimi i produkteve në makina të mëdha.

BEEKETAL


_ Kasap Equipment nga AZ. Knochenbandsäge, pajisje mincer, Vakuumiermaschinen, sallam filler, grinders mishit, sallam qethës, slicers e më shumë.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »