Lumbeck & Wolter GmbH & Co. KG
Linde 72,74
42287 Wuppertal ,
Tel.: 0049202246510
fax: 00492022465165
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.lumbeck-wolter.de
përditësuar më: 23.05.2024
Anëtar që nga: 03.05.2016

Lumbeck & Wolter - Cilësia, shërbimi i vazhdueshëm dhe zhvillimi i vazhdueshëm na kanë ndarë për gati 100 vjet.

Njohuria jonë gjithëpërfshirëse teknike siguron efikasitetin tonë dhe udhëheqjen tonë në treg. Sepse ne jemi mjaft të madh për të prodhuar në mënyrë efikase dhe të përballueshme - të vogla të mjaftueshme për të qenë fleksibël dhe individual.

Me makineritë dhe pajisjet tona të fundit dhe menaxhimin e qëndrueshëm të cilësisë, ne garantojmë proceset optimale të punës.

Një disponueshmëri e lartë e aksioneve për produktet standarde mundëson një kohë të shkurtër të dorëzimit.

Cilësia dhe funksionaliteti më i lartë i produkteve tona është fokusi ynë kryesor.
Po ashtu, zhvillimi dhe progresi janë një çështje që na premton neve dhe klientëve tanë që nga performanca më e madhe e 1920. Një sistem i certifikuar i menaxhimit të cilësisë (ISO 9001: 2015) dhe sistemi i menaxhimit mjedisor (ISO 14001:2015) na ndihmon për të siguruar besueshmërinë më të lartë të mundshme të procesit.

Përveç produkteve tona standarde, ne gjithashtu prodhojmë zgjidhje të veçanta sipas kërkesave të klientit.


Fjalët kyçe: thikë feta | Tehe pa sharrë | mjete prerëse | Thikë e dyfishtë | Helikopter i imët | Banda e Kasapit pa tehe | Pajisje kasapi | Laku i sharrës së kasapit | Mulli mishi | Pjesë të grirësit të mishit | Thikë porta | pllaka vrima | thikë | Teh rrethor kockash | Thikë prerëse | L&W | Disk i shpuar | Disqe me vrima | Lumbeck & Wolter | Lumbeck dhe Wolter | Thika dhe disqe me vrima | pjesët e minatorit | pllaka | prestar para | Cilësia | Menaxhimi i cilësisë | Tehe prishëse proshute | Thikë ujku | Pjesët e ujkut | Ujk