Zico Zimmermann GmbH & CO. KG
Rosentalstrasse 10-14
42899 Remscheid-Lüttringhausen ,
Tel.: + 49 (0) 2191 / 95 72 - 0
fax: + 49 (0) 2191 / 5 05 96
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.zico.de
përditësuar më: 06.02.2024
Anëtar që nga: 15.09.2013

Rreth 145 vjet përvojë në përpunimin e çelikut të flasin për veten e tyre. Tradita dhe modernizmi në kombinim të përsosur! Nëse seri ose prodhimin individual - Schnellingkeit dhe funksionalitetin janë gjithmonë në plan të parë. Përveç kësaj, disponueshmërinë e lartë izraelit, një pjesë e cilësisë së ofrimit që ju mund të presin nga Zico.

na marrë në fjalën tonë të mirë vetëm nën 02191 5711-


Stichwörter: Einlegeringe | Entschwartungsklingen | Kuttermesser | Messer und Lochscheiben | Saegen | Sägeblätter | Trennset