Foodsystec eG


Niederstr. 126a
54293 Trier ,
Tel.: + 49 651 99633088
fax: + 49 651 99633089
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 24.09.2014
Anëtar që nga: 24.09.2014

Fjalët kyçe: sharra bandash kasapi | Mulli dhe aksesorë mishi | Makineri prerëse | Menaxhimi i mallrave - zgjidhje softuerike