POPPY GmbH
Am Stadion 4
58540 Meinerzhagen , Gjermani
Tel.: + 49 (0) 23 54 / 94 45 0-
fax: + 49 (0) 23 54 / 94 45 299-
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: https://www.mohn-gmbh.com
përditësuar më: 18.10.2021
Anëtar që nga: 10.10.2012

Mohn GmbH ka furnizuar zgjidhje të bëra prej çeliku inoks për industrinë ushqimore në mbarë botën që nga 1998. Kompetencat kryesore

e kompanisë janë në fushën e teknologjisë së higjienës dhe teknologjisë së pastrimit.

 

Përvoja jonë shumëvjeçare ju garanton njohuritë e nevojshme të industrisë dhe kështu zgjidhje optimale për çdo aplikim.

Këshilla profesionale, individuale në faqe bazuar në produktin dhe industrinë e njohurive të shkëlqyera është një parakusht themelor për ne në ilustrimin dhe zbatimin produktiv të proceseve të cilësisë dhe proceseve të prodhimit.

 

zhvillimet e vazhdueshme të reja dhe optimizim të ardhmen të orientuar janë baza e produkteve të përdoruesit të orientuar. Parakusht është identifikimi i vazhdueshëm me nevojat kërkesat e klientëve tanë. Ne qëndrojmë me angazhimet tona dhe të marrë këtë përgjegjësi të plotë.

 

Konsulentët tanë janë të gatshëm për ju.


Fjalë kyçe: enë prej çeliku inox | Objekti i dyqanit të mishit | Mish HACCP | Kasap dyqan higjiene | Flokët e higjienës | Raftet | Sistemet e pastrimit | Dollapët | Tabelat | lavaman