Brökelmann Equipment and Plant Construction GmbH & Co.


_ Brökelmann - shumëllojshmëri në çelik inox. Ne prodhojmë zgjidhje specifike të klientit të bëra prej çeliku inox dhe alumini për një gamë të gjerë të aplikacioneve.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 tjetër fund »