Luckfiel dhe njeriu GmbH


_ Partner i biznesit të ushqimit për më shumë se 100 vjet. Meat nevojë shumicë. Degët në Berlin (Löbert dhe birit) dhe Coesfeld (Athmer dhe Liedt)

Höcker GmbH


_ grepa mishit, trajtimit të materialit, sistemet bosh pastrimit fiksohem, kamionë paletë, kabinete dhe tavolina, kazanët dhe paleta.