BIRGROUP Holding GmbH & Co. KG
Peterhof 1
23560 Lubeck ,
Tel.: + 49 451 / 611 699 0
fax: + 49 451 / 611 699 99
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.birgroup.de
përditësuar më: 28.11.2022
Anëtar që nga: 30.06.2015

shërbime të përshtatura nga një burim

BIRGROUP është një nga ofruesit kryesorë në Gjermani për pastrimi efektive industriale- Sidomos në sektorin e ushqimit / jo-ushqimore, menaxhimit profesional të ndërtimit, shërbimit efikas të stafit si edhe Siguria besueshme ndërmarrje. Me katër kompani të specializuara dhe punonjës të 5.000, ne jemi në dispozicion 24 orë në ditë dhe në çdo kohë. Që nga viti 4!

Asnjë punë nuk është e huaj për ne. Dhe çdo problem mund të zgjidhet për ne. Në shqisat tuaja! Nëse. Në mishit dhe ushqimit industrinë përpunuese, tregti dhe tregtisë ose administratat dhe të shërbimit të kompanive Ne jemi aty, kur, ku dhe si ju dëshironi të përdorni shërbimet tona.

Një reputacion i mirë është një detyrim dhe cilësia është e shkëlqyeshme! Menaxhimi ynë i çertifikuar i cilësisë sipas DIN EN ISO 9001: 2008; ISO 14001: 2004, ISO 22000: 2005 si dhe "auditimi i brendshëm" ynë ju japin sigurinë siguruese se të gjitha proceset e punës brenda BIRGROUP kalojnë përmes një kontrolli pa ndërprerje të cilësisë dhe mund të kontrollohen në çdo kohë. Në interesin tuaj. Dhe për të ruajtur reputacionin tonë të mirë.

 

BIRFOOD GmbH & Co. KG është një anëtar i SEDEX dhe është audituar në përputhje me udhëzimet strikte të SMETA në fushën e kushteve të punës, shpërblimit të punonjësve, pajtueshmërisë me shëndetin, standardet e sigurisë dhe mjedisit dhe praktikat etike të biznesit. Auditimi social SEDEX u krye në përputhje me udhëzimet SMETA 4-Shtylla (SMETA 4-shtylla) nga auditorë të pavarur, të aprovuar nga shteti nga TÜV Rheinland CERT GmbH. TÜV Rheinland është një anëtar i aprovuar i Grupit të Kompanisë së Auditimit SEDEX.

 


Stichwörter: Gebäudemanagement | Hygienische Standards | Industriereinigung | Personalservice | Unternehmenssicherheit