ROTOGAL GmbH


_ kuti Higjena paletë për Fleischwirtschaft.- qetë miratuar brendshme dhe Außenwände- higjienike dhe të lehtë-to-të pastër Fuqishme dhe jetëgjatësi Tre-shtresë ndërtimin e PE të BE-së / FDA

BIRGROUP Holding GmbH & Co. KG


_ Pastërtia dhe higjiena për industrinë ushqimore shumë të ndjeshme. BIRFOOD është një degë e BIRGROUP në Lübeck. Këtu më shumë se 4 dekada kompetencës bashkimit rreth pastërtisë dhe higjienës e shumë të ndjeshme të industrisë ushqimore dhe të përpunimit të mishit fabrika.

Intech International A / S


_ Shpejtë, i thjeshtë dhe higjienike. Me INTRAY ju duhet të përqëndrohet vetëm në atë që po vjen në predha. INTRAY është kompakt, të besueshme, të shpejtë dhe në veçanti të lehtë për t'u integruar në linjë tuaj të prodhimit.

Lumbeck & Wolter GmbH & Co. KG


_ Lumbeck & Wolter GmbH & Co. KG është specializuar në prodhimin e mjeteve prerëse për grirësit e mishit që nga viti 1920. Njohuritë tona të gjëra teknike sigurojnë performancën tonë dhe epërsinë tonë në treg. Cilësia është ndryshimi!

BETTCHER GmbH


_ Bettcher ju ofron jo vetëm me mjete të fuqishme, por gjithashtu ju ofron të nevojshme know-how të zgjedh proceset tuaja. Për më shumë se 60 vjet ne zhvillojmë konceptet novator për industrinë e përpunimit të mishit.

Wilhelm EICKER eK


_ TOP i takëm - Cilësia e bërë në Solingen / Gjermani

Suhner Abrasive Expert AG


_ Suhner Abrasive Expert AG - makinë prerëse nga Zvicra. ekzistuese për më shumë se 100 vjet grup ndërkombëtar Suhner nga Zvicra është gjithashtu i suksesshëm për vite me makinë prerëse të punës për industrinë e përpunimit të mishit.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 7 tjetër fund »