ROTOGAL GmbH


_ kuti Higjena paletë për Fleischwirtschaft.- qetë miratuar brendshme dhe Außenwände- higjienike dhe të lehtë-to-të pastër Fuqishme dhe jetëgjatësi Tre-shtresë ndërtimin e PE të BE-së / FDA

Meintrup DWS Laborgeräte GmbH


_ A doni për të përmirësuar cilësinë dhe qëndrueshmëri të produkteve tuaja të mishit? Pastaj pajisjet tona AW-matjes janë vendi i duhur për ju. Duke monitoruar dhe kontrolluar-vlera aw cilësinë e produktit mund të përmirësohet në mënyrë të konsiderueshme, e cila kujton mund të parandalohen.

Friedr. Dick GmbH & Co. KG


_ Ne ofrojmë një sërë thikash profesionale për kuzhinierët dhe kasapët. Si një shtesë e përshtatshme, ndihmësit e domosdoshëm: çeliqet mprehës, mjetet, mbushësit e suxhukut dhe makineritë bluarëse.

Shërbimi industrial H&V


_ Për të gjitha pompat e vakumit ne ofrojmë ndarës vaji (filtra të shkarkimit) me çmimet më të mira. Ju lutemi pyesni pa detyrim ...

Cassel mishit GmbH


_ Fleischereibedarf shumicë, pajisje hotelierike, objektet e shitjes me pakicë të ushqimit, departamentet djathë, departamentet peshk, ne kemi ngritur një marketer drejtpërdrejtë, a, të gjitha vetëm për prerjen e mishit dhe duke e bërë suxhuk, këshillim direktivat e BE-së, ne kemi gjithçka. Sepse shtëpia therje dhe për gjuetar