Etiketat e zamit për paketimin e mishit ose gotat e sallamit në një dyqan kasapi ose industrinë e mishit direkt nga prodhuesit, tregtarët ose furnitorët krahasohen dhe blihen në internet.

Bizerba SE & Co. KG


_ Bizerba ofron klientëve të sektorit të tregtisë, tregtisë, industrisë dhe logjistikës një portofol unik të zgjidhjeve të harduerëve dhe softuerëve në mbarë botën, rreth peshës "madhore qendrore" ...

Poly-clip Sistem GmbH & Co. KG


_ Gama më e madhe e makinave të klipit në botë - automatike, gjysmë-automatike, manuale, periferike, automatizimi. Harxhuese origjinale - klip, sythe, etiketa, pouches.

KIRATIK GmbH


_ Që 15 vjet KIRATIK, zgjidh një shumë të pasionit, ideve kreative dhe që përputhen ekspertizës, sfidat vogla dhe të mëdha IT e tani më shumë se klientët 300 1000 dhe përdoruesit ...

Cassel mishit GmbH


_ Fleischereibedarf shumicë, pajisje hotelierike, objektet e shitjes me pakicë të ushqimit, departamentet djathë, departamentet peshk, ne kemi ngritur një marketer drejtpërdrejtë, a, të gjitha vetëm për prerjen e mishit dhe duke e bërë suxhuk, këshillim direktivat e BE-së, ne kemi gjithçka. Sepse shtëpia therje dhe për gjuetar

RSJ Software GmbH


_ RSJ Software që 1985 zhvilluar në mesin e të tjerët software për të krijuar etiketat barcode dhe integron ato në proceset e prodhimit tuaj.

Ribbeck GmbH


_ zgjidhje të plotë paketimit nga një burim i vetëm, kjo është ajo që Ribbeck GmbH që 27 vjet.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 tjetër fund »