Zorrë artificiale, për shembull zorrë kolagjeni ose fibra celuloze për suxhuk të papërpunuar siç janë sallami për pirjen e duhanit ose tharjen e ajrit si dhe gëzhoja suxhuku për suxhuk të zier siç janë prerjet e ftohta (Lyoner, proshutë birre, suxhuk birre) ose suxhuk i gatuar (suxhuk i mëlçisë, puding i zi, pelte, kokë shtypi) nga kompanitë në provë dhe blini në internet.

SPM * Sun Products Vertriebs GmbH


_ Distributor ekskluziv gjerman i SUN PRODUCTS, të tilla si këllëfët e erëzave SUN SPICE dhe filma të sheshtë, këllëfë me barriera të larta të ngopura me tym SUN SMOKE dhe SUN FLAVOR GOURMET, mbështjellëse erëzash të grira.

Walsroder zorrë GmbH


_ Walsroder zorrë GmbH prodhon nën markën "Walsroder" për më shumë se 80 zorrë suxhuk vjet të cilësisë për industrinë e mishit dhe tregtisë së kasap tradicionale të ...

OSKUtex GmbH


_ OSKUtex është një nga furnizuesit dhe prodhuesit më të mëdhenj të mbulesave të tekstilit, të bëra nga pambuku dhe viskoza në të gjithë botën. OSKUtex prodhon në tre lokacione në Gjermani me selinë e tij në Georgsmarienhütte afër Osnabrück ...

Gustav Ehlert GmbH & Co. KG


_ Ehlert është shpërndarja me shumicë pajisje kasap dhe nevojat e prodhimit të ushqimit.

HUKKI


_ Huckfeldt & Thorlichen, themeluar në vitin 1908, është një biznes familjar i mesëm, tani në brezin e katërt. Zorret e suxhukut HUKKI janë prodhuar për 80 vjet.

Rudolf Fehrmann GmbH & Co. KG


_ Emri Fehr njeri qëndron që 75 vjet e ekspertizës dhe partneritetit në përpunimin e mishit. Ne jemi një brez i tretë udhëzuar në shpërndarjen me shumicë të kasap, furnizim ushqimi, konsumatorët pjesa më e madhe, shërbim të partisë dhe furrë.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 tjetër fund »