Enët e sallamit siç janë kopet e deleve, krimbat e ziles ose zorrët / zorrët e yndyrës për mbushjen e sallamit / sallamit, sallamit të mëlçisë ose sallamit blini këtu direkt nga prodhuesit dhe furnizuesit e lirë në internet.

SPM * Sun Products Vertriebs GmbH


_ Distributor ekskluziv gjerman i SUN PRODUCTS, të tilla si këllëfët e erëzave SUN SPICE dhe filma të sheshtë, këllëfë me barriera të larta të ngopura me tym SUN SMOKE dhe SUN FLAVOR GOURMET, mbështjellëse erëzash të grira.

Schinner GmbH


_ Kompania jonë ofron një gamë të plotë të dele, derra, bagëti dhe Pferdedärmen në të gjitha cilësitë dhe kalibrave. Ne furnizimit kripur, të gatshëm për të mbushur, hard-or softtubed në E2 arka, fuçi, kova, çanta apo kuti sipas nevojave tuaja. Vizitoni faqja tonë!

Gustav Ehlert GmbH & Co. KG


_ Ehlert është shpërndarja me shumicë pajisje kasap dhe nevojat e prodhimit të ushqimit.

Jürging GmbH


_ E themeluar në vitin 1923 Westphalian Gütersloh është Jürging për mbi 80 vjet specialist në zorrë natyrore.

Rudolf Fehrmann GmbH & Co. KG


_ Emri Fehr njeri qëndron që 75 vjet e ekspertizës dhe partneritetit në përpunimin e mishit. Ne jemi një brez i tretë udhëzuar në shpërndarjen me shumicë të kasap, furnizim ushqimi, konsumatorët pjesa më e madhe, shërbim të partisë dhe furrë.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 tjetër fund »