SPM * Sun Products Vertriebs GmbH


Parkstr. 21
76131 Karlsruhe , Gjermani
Tel.: 0721 / 62811-0
fax: 0721 / 62811-28
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.sun-products.de
përditësuar më: 06.02.2024
Anëtar që nga: 11.03.2013

  PRODUKTE SUN - Më shumë se vetëm një gut!

SPM * Sun Products Vertriebs GmbH, Karlsruhe është partner ekskluziv i Gjermanisë dhe furnizues i produkteve SUN për industrinë ushqimore, tregti dhe zeje. Që 1998 vazhdimësia kompania, fleksibiliteti, besueshmëria dhe inovacionit garantuar. Produktet SUN janë prodhuar në Evropë në vete, që nga themelimi i certifikuar 2012 FSSC / ISO 22000. Në 3.000 m² prodhimin dhe montimin e vlerës unike shtuar zorrë janë të vendosur në mënyrë optimale dhe të prodhimit të sigurt është e garantuar. Produktet SUN janë certifikuar përveç certifikimit ekzistuese OK i drejtë që nga 2013 përfshirë Swiss HCS hallall.

PRODUKTE dielli në pasqyrë:

SUN SPICE: origjinal Sistemi i transferimit të erëz për industrinë e mishit dhe prodhuesit e djathit, vegjetarian apo vegan produkteve. Më shumë se 100 përzierjet janë në dispozicion në program standarde. Në sajë të një teknologji të re fibra optike kuvendit zorrët SUN SPICE tani me erëza trashë, të tilla si piper Zi Geschroten, fara e tërë mustardë, etj në dispozicion.

SUN Flavor Gourmet: Përdorimi i Gewürzdärme shirred rrit produktivitetin e konsumatorit. Si zorrë të lartë pengesë apo zorrë si depërtueshëm në dispozicion, tani ka mundësi të ndryshme për të zgjedhur që janë të bindur si në pamjen dhe shije.

SUN COLOR CAS Kjo larta Rastet pengesë transmetohet ngjyrë ushqimor në buzë të produktit përfundimtar. Në dispozicion në ngjyra të shumta dhe harton - madje edhe logot e korporatave. Të reja në këtë produkt linjë janë filmat banesë SUN COLOR cilat mund të aplikohen në LLVTH Poly-clip dhe TSCA.

SUN SMOKE CAS : High-pengesë mbulon dhe filma sheshtë me tymi të lëngshme depo

SUN CARAMEL CAS: zarfat e larta pengesë dhe filma sheshtë Caramel Depot

Këto zorrë japin produktet përfundimtare të fundit në ngjyrë dhe / ose shije, dhe ishin tashmë 2006 dha Çmimin Evropian Tec Food në ari si udhëzuese mbylljet funksion.

SUN NATYRA TWISTER: zorrët tharë derr krenohet me optikë revolucionare 3D, ajo nuk duhet të ruhen në frigorifer, një përparësi të madhe për përdoruesit. Dispozicion si seksione ose si mallra ruched në kalibrave 40, 58 dhe 80 mm.

SPM * Sun Products Vertriebs GmbH

Parkstr. 21

76131 Karlsruhe

www.sun-products.de


fjalë kyçe: KARAMEL DIELLI | NGJYRA E DIELIT | SHUMË DIELLI | NATYRA DIELLI | TYMI I DIELIT | SUNSPICE