Enët e sallamit siç janë kopet e deleve, krimbat e ziles ose zorrët / zorrët e yndyrës për mbushjen e sallamit / sallamit, sallamit të mëlçisë ose sallamit blini këtu direkt nga prodhuesit dhe furnizuesit e lirë në internet.