Nëse paketimi i mishit me ose pa plastikë (PA / PE), me ose pa film pengesë - për një jetë të mirë rafti - do të gjeni të gjithë furnizuesit e TOP për kasapin tuaj ose fabrikën e mishit.

Kalle GmbH


_ Kalle është një nga prodhuesit kryesorë në botë të zorrë artificiale me seli në Wiesbaden. Mirë punonjësit 1500 16 të prodhuar në vende në Gjermani dhe zorrë jashtë fibroze, qese plastike, lëkurat tekstilit dhe rrjeteve.

Walsroder zorrë GmbH


_ Walsroder zorrë GmbH prodhon nën markën "Walsroder" për më shumë se 80 zorrë suxhuk vjet të cilësisë për industrinë e mishit dhe tregtisë së kasap tradicionale të ...

Ilpra Germany GmbH


_ Ilpra është një prodhues i makinave paketuese. Makinat e ndryshme Ilpra prodhon dhe shet janë makina Thermoform, makina Trayseal dhe sistemet e Plotësimit. Ekziston një zgjidhje e paketimit për çdo pyetje dhe aplikim ......

OSKUtex GmbH


_ OSKUtex është një nga furnizuesit dhe prodhuesit më të mëdhenj të mbulesave të tekstilit, të bëra nga pambuku dhe viskoza në të gjithë botën. OSKUtex prodhon në tre lokacione në Gjermani me selinë e tij në Georgsmarienhütte afër Osnabrück ...

CT clip teknikë GmbH Germany


_ Ne kemi bërë atë një mision për të ofruar klientëve tanë shërbimin më të mirë të mundshme, me pajisje të klasit të parë për produkte të klasit të parë.

Jürging GmbH


_ E themeluar në vitin 1923 Westphalian Gütersloh është Jürging për mbi 80 vjet specialist në zorrë natyrore.

HUKKI


_ Huckfeldt & Thorlichen, 1908 themeluar, është një medium Familienbtrieb, tani të drejtuar nga brezi i katërt. Që 80 vjet HUKKI jetë - zorrë suxhuk bërë.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 7 tjetër fund »