HUKKI
Basshorn 11
25436 Tornesch ,
Tel.: 04122 - 95 71 0
fax: 04122 - 95 71 95
Kontakt personi: Huckfeldt & Thorlichen GmbH & Co. KG
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.hukki.eu
përditësuar më: 24.01.2017
Anëtar që nga: 18.12.2012

HUKKI. Origjinal.

"Gut për suxhuk e parë"

Ky slogan reklamat filloi mbi 75 vjet më parë një rekord të mahnitshëm udhë në zorrë artificiale - të tregut. Me sallam të papërpunuara, me ajër të thata dhe myk-pjekur sallam pastaj filloi të gjithë. Sot ju mund të gjeni kudo në botë produktet e suksesshme primit në HUKKI - zorrët. Varg standarde është vazhdimisht duke u zgjeruar dhe aktualisht ofron një shumëllojshmëri të tërheqës Kunstdärme- me dhe pa energji. Custom zorrë suxhuk, variante të panumërta rrjetit, madhësive rrjetë, ngjyrat dhe harton janë gjithashtu në dispozicion. zgjidhje të reja dhe ide për proshutë dhe proshutë me ajër të tharë gatim, specialitete Iberico Lomo tilla, COPPA, Pancetta, proshuta crudo, Jamon, Cecina ose bresaola janë risitë e fundit në HUKKI - varg. Për të gjitha këto shijshme, ekziston një variant interesant në HUKKI. Vetëm të na pyesin.   

HUKKI - zorrët janë përdorur për pothuajse të gjitha salcice dhe proshutë.

Gama e madhe kalibrit të 40 - 200 mbulon shumë produkte. HUKKI ofron avantazhet e plakjes në kolagjenit zorrë, kombinimi i skeletit tekstilit pëlhurë dhe film i hollë kolagjenit siguron një Füllfestigkeit jashtëzakonshme, elasticitet të lartë dhe të kalibrit të stabilitetit. Në përputhje me kërkesat e shëndoshë dhe përpunimin efikas në prodhimin e salcice në zorrë suxhuk për aplikime Slicer funksionalitetin është e qartë në plan të parë. Të ndryshme, gjobë-trashë variante përgjegjësi dhe Easy Peel - impregnations të ofrojë më shumë siguri në pjekjen e sallamit të para dhe Brühdauerwürsten të gjitha llojeve dhe të lejojë për trajtimin e lehtë kur presje në feta. Për vëllim më të madh të prodhimit përdorimi i Pellmaschinen zhvilluar posaçërisht se me shpenzime të reduktuara të stafit të hequr zorrët, plotësisht automatike dhe higjienike është i rekomanduar.  

"Festa për sytë"

Një gut artificial i HUKKI thekson unike e sallamit tuaj. Natyra industrial i Bedienungsware qëndron në HUKKI në plan të parë, një prezantim tërheqës është për të fituar një parakusht i rëndësishëm për klientët për veten e tyre. Optikë është vendimtare për shitje sukses dhe është e njohur si e para nga ana e konsumatorit. Përshtypja e parë është shpesh vendimtar dhe ofron për blerjen impuls. Nuk ka rëndësi nëse është blerë suxhuk në sportel të shërbimit ose në raftet e vetë-shërbimin.


Fjalët kyçe: zorrë fibroze | Zorrë fibroze | Mbaron dhjami | Rrjeti | Zorrë me rrjetë | HUKKI | Zorrët Hukki | Zorra e kolagjenit | Zorrë kolagjeni | Zorrë koronare | Zorrë kurrizore | Shtresë artificiale | Zorrë artificiale | Zorrë plastike | Zorra e retinës | Retikulumi | Zorrët plastike | zorrë suxhuku | zorrë suxhuku | Rrjetë lidhëse | Zorrë vargu | Zorrë tekstili | Mëngë tekstili | Rrjeti i huallit | Zorrë huall mjalti | Zorrë suxhuku | Zorrë suxhuku