Rastet e tekstilit dhe rrjetat / zorrët e sallamit / zorrët artificiale për të bërë salcice ose proshutë të gatuar në prodhimin e thertelit ose fabrikës së produkteve të mishit tuaj këtu direkt nga furnizuesit dhe prodhuesit blejnë lirë online.

WIBERG


_ WIBERG ofron impulse novatore, krijuese në treg dhe qëndron për erëza të bashkërenduara të përkryera, përbërës aktivë dhe zorrë sallami. Marka tradicionale karakterizohet nga know-how ...

HMH Peter Rheinländer


_ Origjina e kompanisë HMH Peter Rheinländer në kompaninë Heinrich Maser Hamburg. Biznesi tradicional familjar u themelua në vitin 1910 në Hamburg dhe ishte një nga kompanitë e para në shërbim të industrisë ushqimore në qytetin Hanseatik.

Zgjidhje të këndshme FRUTAROM


_ FRUTAROM Savour Solutions, që vepron nën çatinë e IFF (International Flavors & Aromat), ofron zgjidhje specifike për klientët për mishin, sallamin, peshqit dhe industrinë e komoditetit, si dhe thertoren klasike ...
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »