Petë termoformuese dhe petë të ngurta Prodhuesit / Shitësit / Furnizuesit për përpunimin e mishit ose sallamin SB në cilësi të lartë krahasohen në internet dhe blini lirë.

Weber Maschinenbau GmbH Breidenbach


_ Grupi Weber është një nga kompanitë kryesore në inxhinieri mekanike në industrinë e përpunimit të mishit dhe djathit. Portofoli Weber përfshin Slicers, Machines Packaging, Skinner, Food Robotics dhe shumë produkte të tjera.

Ilpra Germany GmbH


_ Ilpra është një prodhues i makinave paketuese. Makinat e ndryshme Ilpra prodhon dhe shet janë makina Thermoform, makina Trayseal dhe sistemet e Plotësimit. Ekziston një zgjidhje e paketimit për çdo pyetje dhe aplikim ......

Miko-Hordijk Packaging GmbH


_ Miko-Hordijk është specialist juaj në fushën e nxjerrje filmit, thermoforming, dhe teknologji derdhur injeksion, me ose pa IML. Përveç zgjedhjen e PP dhe APET produkteve të lira, të ndihmuar klientët tanë të zhvilluar zgjidhje te pershtatshme paketimit nga koncepti për prodhimin serik.