Bagsanta me vakum dhe furnizime për thertore në madhësi të ndryshme për thertoren tuaj dhe industrinë e mishit për paketimin / pjekurinë e mishit dhe sallamit në rrotullon ose paketuar individualisht këtu në internet të lirë dhe blini.

Landig + Lava GmbH & Co. KG


_ Lava - profesionale Machines vakum dhe vakum për industrinë e mishit - direkt nga prodhuesi sa më shpejt që 259.- Euro! Përveç makinave vakum Lava gjithashtu ofron qese vakum, vakum rrotullon dhe kontejnerë.

Cassel mishit GmbH


_ Fleischereibedarf shumicë, pajisje hotelierike, objektet e shitjes me pakicë të ushqimit, departamentet djathë, departamentet peshk, ne kemi ngritur një marketer drejtpërdrejtë, a, të gjitha vetëm për prerjen e mishit dhe duke e bërë suxhuk, këshillim direktivat e BE-së, ne kemi gjithçka. Sepse shtëpia therje dhe për gjuetar
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 7 tjetër fund »