Bagsanta me vakum dhe furnizime për thertore në madhësi të ndryshme për thertoren tuaj dhe industrinë e mishit për paketimin / pjekurinë e mishit dhe sallamit në rrotullon ose paketuar individualisht këtu në internet të lirë dhe blini.