Bagsanta me vakum dhe furnizime për thertore në madhësi të ndryshme për thertoren tuaj dhe industrinë e mishit për paketimin / pjekurinë e mishit dhe sallamit në rrotullon ose paketuar individualisht këtu në internet të lirë dhe blini.

Helmut Boss makina paketimi KG


_ Hyrja e kësaj kompanie është bërë nga Fleischportal dhe shërben si informacion i përgjithshëm për industrinë gjermane të mishit.

BATANIA Direct GmbH


_ BATANIA DIREKT - furnizim ushqimi dhe mishi 'furnizimet. Që 25 vjet profesionale për industri hotelierike dhe kasaphanën

Flexi komb GmbH


_ kombi Flexi ofron dy shërbime në zhvillimin e zgjidhjeve të paketimit fleksibël në industrinë ushqimore dhe sidomos për paketimin e mishit dhe salcice të gjitha llojet e paketimit fleksibël.