Rrjeti i huallit si zorrë për zorrë natyrale, i njohur ndryshe edhe si rrjet sallami ose rrjetë proshutë e gatuar, krahasoni direkt dhe blini online nga prodhuesit ose tregtarët.

Kalle GmbH


_ Kalle është një nga prodhuesit kryesorë në botë të zorrë artificiale me seli në Wiesbaden. Mirë punonjësit 1500 16 të prodhuar në vende në Gjermani dhe zorrë jashtë fibroze, qese plastike, lëkurat tekstilit dhe rrjeteve.

Walsroder zorrë GmbH


_ Walsroder zorrë GmbH prodhon nën markën "Walsroder" për më shumë se 80 zorrë suxhuk vjet të cilësisë për industrinë e mishit dhe tregtisë së kasap tradicionale të ...

OSKUtex GmbH


_ OSKUtex është një nga furnizuesit dhe prodhuesit më të mëdhenj të mbulesave të tekstilit, të bëra nga pambuku dhe viskoza në të gjithë botën. OSKUtex prodhon në tre lokacione në Gjermani me selinë e tij në Georgsmarienhütte afër Osnabrück ...

HUKKI


_ Huckfeldt & Thorlichen, 1908 themeluar, është një medium Familienbtrieb, tani të drejtuar nga brezi i katërt. Që 80 vjet HUKKI jetë - zorrë suxhuk bërë.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »