Jürging GmbH


Dissener Str. 5
33775 Versmold-Bockhorst ,
Tel.: 0 5423 94350
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.juerging.de
përditësuar më: 18.03.2015
Anëtar që nga: 16.10.2012

Rreth sallamit

E themeluar në vitin 1923 në Gütersloh, Westphalia, Jürging ka qenë një specialist në zorrët natyrore për më shumë se 80 vjet. Në mënyrë që këllëfët natyralë Jürging të vijnë në vetvete me të gjitha avantazhet në prodhimin e sallamit, Jürging vë theks të madh në dhënien e njohurive të tij të ndryshme rreth origjinës, llojeve, transportit (import/eksport), përpunimit, përdorimit dhe shumë më tepër në bisedat personale. .

Jürging e sheh veten si një specialist në zorrët natyrale të deleve, viçit dhe derrit.

Fjalë kyçe: zorrët kaçurrela | zorrë natyrale | Shtresa e deleve | zorrët e derrit | zorrët e sallamit