OSKUtex GmbH


Osterheide 3
49124 Georgsmarienhuette ,
Tel.: + 49 (0) 5401 / 8679 0-
fax: + 49 (0) 5401 / 8679 20-
Kontakt personi: Thomas Sievert, Angelica Warner
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.oskutex.com
përditësuar më: 18.07.2022
Anëtar që nga: 26.09.2014

OSKUtex është një nga furnizuesit dhe prodhuesit më të mëdhenj të mbulesave të tekstilit, të bëra nga pambuku dhe viskoza në të gjithë botën. OSKUtex prodhon në tre lokacione në Gjermani me selinë e tij në Georgsmarienhütte afër Osnabrück.

Vendndodhjet tona

image001.jpg
Georgsmarienhuette (Zyra qendrore dhe prodhimi)

T +49 (0) 5401 8679-0

 

image002.jpg
Karrocë udhëtarësh (Prodhimi i kapakëve të tekstilit)

T +49 (0) 6341 | 91755 - 0  

 

image003.jpg
Swaan (Shitjet dhe prodhimi)

T +49 (0) 3844 | 8900 - 0

 

histori

Në vitet 2000, bizneset e vogla në zonën e Osnabrück filluan të prodhojnë rrobat e tekstilit në mënyrë industriale dhe zhvilluan një gamë të gjerë ngjyrash, formash dhe printimesh prej tyre. Kompanitë që rezultojnë Oskuda dhe Texda kanë qenë pjesë e Grupit Kalle si "OSKUtex" që nga viti 2002 dhe XNUMX përkatësisht.

Fillimisht, gëzhojat tekstile të suxhukut të bëra prej liri ishin një zgjidhje emergjente. Më vonë, shtresa e tekstilit e bërë nga pambuku ose fije mëndafshi u zhvillua në një segment të rëndësishëm, me të cilin produktet e suxhukut mund të formohen plotësisht individualisht. Sot OSKUtex është një nga ofruesit më të mëdhenj në të gjithë botën.

 

SHKARKONI PDF (programi Oskutex_delivery)

Programi i dorëzimit_Wuirsthullen_OskuTex.png


Fjalët kyçe: zorrë erëzash | Zorrë kolagjeni | Zorrë artificiale | Zorrë plastike | Dyqan Online | Zorrë tekstili | Rrjeta huall mjalti | Zorrë suxhuku | Zorrë suxhuku | Dyqan gëzhojash