Cilësia më e mirë e filmave, paketimeve thermoformed dhe zorrëve të sallamit, si dhe kutitë direkte nga prodhuesi ose tregtari blejnë lirë. Paketim i qëndrueshëm dhe i ndërgjegjshëm për mjedisin për prodhuesit e industrisë së mishit dhe ushqimit.

Zgjidhje të këndshme FRUTAROM


_ Solutions FRUTAROM Savory, që operon nën ombrellën e IFF (Flavors & aromat ndërkombëtare), ofron zgjidhje specifike për klientët për industritë e mishit, suxhukut, peshkut dhe komoditetit, si dhe thertoret klasike ...
« fillim i mëparshëm 7 8 9 10 11 12 13 tjetër fund »