Cilësia më e mirë e filmave, paketimeve thermoformed dhe zorrëve të sallamit, si dhe kutitë direkte nga prodhuesi ose tregtari blejnë lirë. Paketim i qëndrueshëm dhe i ndërgjegjshëm për mjedisin për prodhuesit e industrisë së mishit dhe ushqimit.

Landig + Lava GmbH & Co. KG


_ Lava - profesionale Machines vakum dhe vakum për industrinë e mishit - direkt nga prodhuesi sa më shpejt që 259.- Euro! Përveç makinave vakum Lava gjithashtu ofron qese vakum, vakum rrotullon dhe kontejnerë.

Cassel mishit GmbH


_ Fleischereibedarf shumicë, pajisje hotelierike, objektet e shitjes me pakicë të ushqimit, departamentet djathë, departamentet peshk, ne kemi ngritur një marketer drejtpërdrejtë, a, të gjitha vetëm për prerjen e mishit dhe duke e bërë suxhuk, këshillim direktivat e BE-së, ne kemi gjithçka. Sepse shtëpia therje dhe për gjuetar

HUKKI


_ Huckfeldt & Thorlichen, themeluar në vitin 1908, është një biznes familjar i mesëm, tani në brezin e katërt. Zorret e suxhukut HUKKI janë prodhuar për 80 vjet.

Rudolf Fehrmann GmbH & Co. KG


_ Emri Fehr njeri qëndron që 75 vjet e ekspertizës dhe partneritetit në përpunimin e mishit. Ne jemi një brez i tretë udhëzuar në shpërndarjen me shumicë të kasap, furnizim ushqimi, konsumatorët pjesa më e madhe, shërbim të partisë dhe furrë.