Беелониа-Моецк технологија за меса рибе Гастро-Берлин


Маки-Вандер-Стр. 46
14532 Клеинмацхнов ,
Тел.: 49 33203 77963
Факс: +49 33203 81508
Е-маил:
Веб страница:
ажуриран: 23.09.2014
Члан од: 23.09.2014

Ознаке: млин за месо | Роштиљи | Котао | Клима и гуме | Фрижидери и ћелије