• zeje
  • Dyqane komoditet. 5

Dyqanet e kasapëve / kasapëve në Gjermani. Këtu do të gjeni të gjithë tregtinë e thertore gjermane Köln, Mainz, Siegen, Meschede, Aachen, Bad Kreuznach, Bingen në Rhein, Koblenz, Cochem, Bonn, Ingelheim am Rhein, Gummersbach, Lüdenscheid, Daun, Trier, Soest dhe shumë më tepër

kasap Stephan


_ Natyrisht shëndetshëm gëzojnë me mish / sallam dhe mirëqenien e kafshëve miqësore është filozofia e kasapit sonë - një biznes familjar, jo vetëm me traditën - kjo tashmë që 1896 - por edhe gjithnjë e më shumë me vizionin intensive dhe aplikimin në dhe për të ardhmen.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 7 tjetër fund »