OZTAS Dönerproduktion


_ Ne e shohim veten si një kompani industriale që prodhon produkte Döner me teknologji të avancuar të prodhimit në bazë të direktivave të KE-së.

mish Öztek Dönerproduktion me shumicë dhe pakicë GmbH


_ prodhuesi Döner dhe mish me shumicë dhe pakicë.

HMH Peter Rheinländer


_ Origjina e kompanisë HMH Peter Rheinländer në kompaninë Heinrich Maser Hamburg. Biznesi tradicional familjar u themelua në vitin 1910 në Hamburg dhe ishte një nga kompanitë e para në shërbim të industrisë ushqimore në qytetin Hanseatik.