Industria e përpunimit të mishit në Gjermani. kompani të lartë në industrinë e mishit. Lista e ndërmarrjet më të mëdha të mishit të përpunimit. Specialitete rajonale e kompanive dhe prodhuesve nga Bavaria, Thuringia, North Rhine-Westphalia, Berlin, Brandenburg, Hessen, Rheinland Pfalz, Saarland, Niedersachesen, Baden Württemberg dhe shteteve të tjera ...

Wiesenhof pulave-Kontor GmbH


_ Wiesenhof është Germany markë e pulave No .. 1 dhe ka qenë gjithmonë një pionier në industrinë e pulave. Breeders, Hatcheries, mullinj ushqim, edukate me fermerët partnere dhe therjes dhe përpunimit të objekteve të përfunduar integrimin vertikal të biznesit familjar.

Thüfleiwa AG


_ Ne jemi një ndërmarrje të mesme për prodhimin e mishit dhe produkteve të suxhuk origjinale Thuringian, të cilat mund të duken të kthehet në një traditë 100-vjeçare.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 7 tjetër fund »