Të gjitha të përpunimit të pulave kompanitë, shpërndarësit dhe furnizuesit e Gjermanisë. Rendit tuaja pule, gjeldeti, duck, patat, chicks, etj Krishtlindjeve direkt nga prodhuesit në rajonin tuaj. Këtu në kërkim afërsi!

Wiesenhof pulave-Kontor GmbH


_ Wiesenhof është Germany markë e pulave No .. 1 dhe ka qenë gjithmonë një pionier në industrinë e pulave. Breeders, Hatcheries, mullinj ushqim, edukate me fermerët partnere dhe therjes dhe përpunimit të objekteve të përfunduar integrimin vertikal të biznesit familjar.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 tjetër fund »