Sprehe Corporate Group


_ Grupi Sprehe i kompanive është një nga më të madhe, evropian të plotë-varg më moderne dhe më të fuqishme të produkteve të freskëta dhe të ngrira të mishit në Evropë dhe ofron klientëve me markat e tyre të ndryshme gjithmonë një: cilësi të shkëlqyera.

SIMON Fleisch GmbH


_ Biznesi ynë kryesor përfshin vrasjen dhe therjen e derrave dhe bagëti dhe prodhimin e produkteve të mishit ekskluzivisht për biznes-me-biznes sektorit.

LENTFORT FLEISCHHANDEL GmbH


_ Si Famielienunternehmen shqetësimet e klientëve tanë në marrëdhëniet personale është e rëndësishme për ne. të krijuar dhe për të ruajtur besimi është baza e marrëdhënies së biznesit. Ne do të bëjmë çdo gjë të mundshme për të kënaqur klientit tonë -dhe të ndihmojë atë për të sjellë "E" produkt në treg.