Central Naturdarm


Johannes Brahms Platz 1
20355 Hamburg , Gjermani
Tel.: 040 43175184
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.naturdarm.de
përditësuar më: 24.09.2014
Anëtar që nga: 10.10.2012

Central Naturdarm eV

qendrore Naturdarm eV (e ZVN) përfaqëson pasi 1947 interesat e kompanive gjermane të specializuara që merren me tregtinë dhe përpunimin e zorrë natyrore. Fokusi i aktiviteteve të shoqatës është vënë në sigurimin avantazhet e cilësisë së zorrë me cilësi të lartë natyrore dhe sigurimin e ushqimit të plotë të materialeve të papërpunuara të rafinuar.

Aktualisht përfshijnë kompanitë 31 eV Central Naturdarm që kanë të bëjnë 6.000 për punonjësit brenda dhe jashtë vendit. Të gjitha bimët e përpunimit kanë pa përjashtim në miratimin e BE-së me numrin e duhur EV që është specifikuar për secilën dërgesë të mallrave dhe siguron identifikimin unik të çdo operacioni natyrore zorrë.

ZVN gjithashtu drejton një blog në lidhje me zorrë natyrore: knackwurst know

Fjalët kyçe: zorrë koronare | Zorrë natyrore | Varg | Zorrët e derrit
Listuara në: Shoqatat / guilds