General Fleischer Zeitung (afz) dhe industria e mishit, si dhe të tjera Fleischer revista / gazeta Fleischer për tregtinë ndërkombëtare thertore.

Verlag Behr-së


_ Behr'S sjell praktikën në pikën. Gjysmë-jeta e dijes po bëhet më e shkurtër. Të jetë gjithmonë deri në datën, pra, është një sfidë që duhet të sigurojë të gjithë profesionistët dhe drejtuesit.

industria e mishit


_ Industria e mishit formon spektrin e temave nga prodhimi të marketingut, zinxhirin e procesit në industrinë e mishit nga.

Gazeta afz i përgjithshëm kasap


_ Gazeta afz përgjithshëm kasap është gazeta javore për artizanale, therje, prerje, përpunimin dhe tregtinë.

Fleischwirtschaft.de


_ fleischwirtschaft.de është edicioni online editoriale afz i përgjithshëm gazetës kasap dhe të mishit të industrisë.

Fritz Gempel


_ Një kompani e shëndetshme ka nevojë për të punësuar të mira dhe të motivuar. Qoftë në shitje, prodhimin, administrimin ose në zhvillim. Letërsi dhe kompania konsulente për industrinë e mishit.