Industria Unternehmensberatung mishit. Kurset e mëposhtme të trajnimit dhe seminareve të këshilltarëve profesional për kasap tuaj, kasap dhe / ose industrinë e mishit në Gjermani ...

EKM Butcher Consulting & Marketing


_ Me përvojë vjeçare 45, ne të merrni ju në rrugë të mbarë, të bëjë biznesin tuaj për klientët tuaj tërheqëse përsëri! Ne kemi dalluar ju dhe kompaninë tuaj se njerëzit e pasur të kthehet në cilësi premium oreksit dhe kënaqësi të pastër!

GEBRA-IT GmbH & Co. KG


_ GEBRA-IT implementon brixxbox si një zgjidhje ERP në fabrikën e mishit. DeCA e Qeverisë së Shteteve të Bashkuara (Agjensia e Komisarit të Mbrojtjes) ka zgjedhur faqen në internet të Airbase Ramstein pas një oferte ndërkombëtare për zgjidhjen e brixxbox të mishit GEBRA-IT.

Huber Konsultoni ek


_ Optimizuar proceset e biznesit. Përmirësimin e administrimit të biznesit. Gjendja. Krijimi specifikimet e synuara për AP REFA arritjen personl. dhe Profesioni. Qëllimet nga instrumentet stërvitje. Standardizohet dënimin e produktit., Gjenerali Jam optimist produktet e tyre Qualitätsm. me HACCP.

Fritz Gempel


_ Një kompani e shëndetshme ka nevojë për të punësuar të mira dhe të motivuar. Qoftë në shitje, prodhimin, administrimin ose në zhvillim. Letërsi dhe kompania konsulente për industrinë e mishit.

Bechtel Marketing Traineri


_ Ju doni sukses, punonjës të motivuar dhe të kënaqur klientët? Në shtëpinë tuaj qëndron në një ndryshim të gjeneratave? Atëherë ka ardhur koha për të bërë një ndryshim. Me kënaqësi do të kam mbështetur.

Rae Halm & Presser


_ Si një firmë të specializuar, ne përfaqësojmë interesat tuaja (prej të gjykatës) në mbarë vendin.

foodjobs.de


_ foodjobs.de është portal puna në mënyrë specifike për industrinë ushqimore.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 tjetër fund »