Analizat e ushqimit dhe të sigurimit të cilësisë për industrinë e mishit. Analiza kimike dhe vula të cilësisë nga laboratorë të akredituar, Profesional Reinigungsdienstleister- dhe institucionet për industrinë e mishit.

TÜV SÜD ELAB GmbH


_ Cilësia e produkteve tuaja është një çështje afër zemrës tuaj? Dëshironi siguri në marrëdhëniet me autoritetet dhe shitësit me pakicë? Ne ju mbështesim! Përvoja e dekadave në analizën dhe vlerësimin e mishit dhe produkteve të mishit na bën partnerin tuaj të fortë.

BIRGROUP Holding GmbH & Co. KG


_ Pastërtia dhe higjiena për industrinë ushqimore shumë të ndjeshme. BIRFOOD është një degë e BIRGROUP në Lübeck. Këtu më shumë se 4 dekada kompetencës bashkimit rreth pastërtisë dhe higjienës e shumë të ndjeshme të industrisë ushqimore dhe të përpunimit të mishit fabrika.

nita Hygiene GmbH


_ Tuaj donatorët inovative zgjidhje për prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve të ndikojë higjiena në industrinë ushqimore të qëndrueshme pozitive.

Huber Konsultoni Analytics


_ Analiza e produktit (kimi lagur) në faqen me mënyrë të shpejtë të anijeve. analiza mikrobiologjike në laborator. koha e madhe dhe kursimet e kostos për ju. Formulimi optimization duke përdorur rezultatet e analizave në software tonë provuar.

Instituti Food KIN eV


_ Për më shumë se 50 vite, siguria e ushqimit dhe përmirësimi i cilësisë së produkteve kanë qenë në qendër të veprimit në Institutin e Ushqimit KIN.

FOODWIN eK


_ Shitjet e përbërësve teknologjikë të ushqimit (transglutaminaza). Këshilla dhe optimizim teknologjik i produkteve. Krijimi i recetave. Deklarata sipas LMIV ...

Institut Dr. Ziemer


_ Higjena në veprim: Me më shumë se 10 vjet përvojë në konsultime higjienës, ne ju mbështesim në aspektin e higjienës, HACCP, sigurinë e ushqimit, myk dhe dëmtuesve. Në bazë të Rregullores së BE-së dhe standarde DIN. zgjidhje të plotë për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme. na telefononi në 089 45455160 - është e vlefshme!
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »