Paperlynen GmbH


_ Paperlynen GmbH është një kompani e re në fushën HO.RE.CA dhe ju ofron me një gamë të gjerë të artikujve të disponueshme dhe reusable dhe veshje mbrojtëse personale të shërbimit të ushqimit.

Thomas EICKER


_ Shitjet e markës së thikës SICO për Gjermaninë. Shitja e thikave të kasapëve dhe materialeve të tjera të konsumit për fabrikat e përpunimit të mishit - pajisjet e çmontimit.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »