Glass GmbH & Co. KG
Frankfurter Weg 28
33106 Paderborn ,
Tel.: +49 05251 / 77991-0
fax: +49 5251 / 77991-77
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.glass-maschinen.de
përditësuar më: 20.11.2020
Anëtar që nga: 10.10.2012

GLASS - Made in Germany

Gotë Kompania ka zhvilluar nëpërmjet zhvillimit të vazhdueshëm nga prodhuesi i makinave artizanale në makina të veçanta që amplifikon në prodhimin makineri industriale dhe planifikimi i pajisjeve të reja funksionon sot. Edhe pas ndryshimit të brezave, vlerat tradicionale të qëndrueshmëri dhe fortësi me teknikat e fundit, pikë referimi në higjienë dhe ISO 9001 proceset e prodhimit të kontrolluara do të zgjerohet më tej si bazë e politikës tonë të kompanisë.

program Machine:

Agitators për kompanitë e industrisë ushqime, kimike dhe farmaceutike të tilla si:
ngadalshëm-duke njësi përzierjen për detyra shumë të butë përzierjen.

emulsification me shpejtësi të lartë, mikser Allround për përzierjen e materialeve pjesa më e madhe, Container përzierjen bimëve; plotësisht automatike, makina kombinim nga mikser butë dhe një emulsifier, Laboratorike përzierjen bimëve, Industria-WOK, të përpunimit të mishit makineri: Makineri për prodhimin e proshutë gatuar, Makineri për prodhimin e pulpës në sektorin industrial.

Fjalët kyçe: kazan i ngrohur me nxitës | Makina kasapi | Injektor | Bateri ftohëse | Marinater | Makinë përzierëse | Makina kasapi | Mikser | Thërrmohet | Impiantet e prodhimit për industrinë e mishit | Mikser me shpejtësi të lartë | Shtypi Schnitzel | Biftek | Steaker përdorur | Lëmshues | Mikser vakumi