Speck kub Schneider nga Treif, Holac, MHS, logjistika ushqimore dhe prodhues të tjerë kryesorë që kërkojnë të reja ose të përdorura? Gjej të lirë dhe të blej online këtu!

MHS-prerja GmbH teknologji


_ Ne jemi një prodhues i disk dhe saws shërbejnë dhe makina dicing, mjetet dhe pajisjet.

Marel TREIF GmbH


_ TREIF dëgjuar për më shumë se 60 viteve ndër kompanitë kryesore ndërkombëtare në fushën e teknologjisë së prerjes ushqim. të zhvilluar dhe prodhuar efikase, të klientëve zgjidhje prerjes për artizanale, supermarkete dhe industrisë.

ROSE mish GmbH


_ Procesi për prerje, ultrafine rëndë, pjekje, valë, përzierjen, kombinuar. Për fushat e mëposhtme, ne ofrojmë zgjidhje të plotë: ushqim produkt, dozim, përpunimin e produktit, zbrazjes, promovimin, Masa - Kontrollit - Kontrolli, të jashtëzakonshme.

holac Maschinenbau GmbH


_ Holac Maschinenbau GmbH është një kompani e njohur globalisht udhëheqëse në sektorin e hap me kohën teknologjinë e ushqimit, duke u bazuar në Heidenheim an der Brenz.

Ankandet për industrinë e mishit


_ Si një ankand në internet, ne bëjmë ankand industri të tërë mishi, fabrika, linja prodhimi, makina, pajisje dhe sisteme për prodhimin e mishit dhe produkteve të sallamit në Gjermani, Austri dhe Zvicër ...

FOODLOGISTIK Fleischereimaschinen GmbH


_ Është specialist juaj për: cubes, shirita, washers, kunjat, të prerë hollë. FOODLOGISTIK ofron më shumë se makina 20 për aplikime të ndryshme dhe klasa të ndryshme të performancës.