Fuchs Gewürze


Industriestraße 25
49201 Dissen ATW ,
Tel.: +49(0)54 21/309-0
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 28.04.2013
Anëtar që nga: 16.10.2012

Partnerët B2B në Industria ushqimore dhe e mishit

zgjidhje të përshtatura për Erëza, blends, marinades dhe komoditet.
Madhësia e vogla, ndikimi i madh - Erëza dhe Herbsbërë në prodhimin e ushqimit shpesh faktori vendimtar. Me Melmesat Fuchs ju merrni cilësi më të mirë që ju mund të mbështetet në.

Konceptet për aplikimin tuaj të veçantë, nëse të thatë, të lëngshme ose të zverdhur - ne jemi partneri juaj, kur është fjala për shije.

Fjalët kyçe: erëza të mishit | Kavanozë erëzash | Erëza | Shaker erëzash | Erëza biftek