Truffle Kontor GmbH


Breitenwiesweg 8
93449 Waldmünchen , Gjermani
Tel.: + 49 (0) 9972-300330
fax: + 49 (0) 9972-3003313
Kontakt personi: Z. Cajetan Seuss
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://trueffelkontor-industryline.de
përditësuar më: 30.03.2015
Anëtar që nga: 31.07.2013

Pasioni ynë për truffles dalë nga 110 tradita vjet familjare. Ndërsa fillimisht të gjitha llojet e kërpudhave, kompania Focus mësuar gradualisht gjithnjë e më shumë në truffles gjobë. Nëse Alba zhardhok këpurdhash, zhardhok këpurdhash dimrit, zhardhok këpurdhash verore ose zhardhok këpurdhash zezë, me ne ju mund të merrni këto lloje të shpejtë, të freskëta dhe të vijnë nga dora e vërtetuar. Klientët tanë nga industria ushqimore, ne furnizimin me konservuar në kompaninë tonë me kujdesin më të madh dhe një prerje të truffles procedurat e përgatitur. Ne mund të tregojnë kontrollet në përputhje me cilësi dhe të japë të gjithë botën. 

Produktet tona:

  • truffles ruajtura në forcat e ndryshme
  • Truffles thata granula

Certifikata:
IFS International zgjedhura Standard
certifikimit organik


Fjalë kyçe: tartufë për industrinë e përpunimit të mishit | Tartufë për rafinimin e suxhukut | Granula tartufi për përpunimin e mishit | Tartufë të konservuar për industrinë e mishit