Soehnle Industrial Solutions GmbH
Gaildorfer Strasse 6
71522 Backnang ,
Tel.: +49(0) 7191 / 34 53 0
fax: +49(0) 7191 / 34 53 211
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: https://www.soehnle-professional.com
përditësuar më: 14.11.2022
Anëtar që nga: 11.10.2021

Soehnle Industrial Solutions GmbH
Ne kemi peshuar njerëz, sende dhe ushqime në peshoren Soehnle që nga viti 1868. Sot, Soehnle Industrial Solutions është pjesë e Holding ndërkombëtar RIVA. Kompania me markën Soehnle Professional është një nga prodhuesit kryesorë në fushën e teknologjisë së matjes dhe peshimit të përdorur në mënyrë profesionale. Produktet tona, të cilat janë zhvilluar, prodhuar dhe testuar me cilësi në Gjermani, përdoren në mbarë botën - për shembull në zonën e kontrollit në pothuajse të gjitha aeroportet evropiane, nga shërbime të mëdha të paketave dhe kompani industriale, në sektorin e ushqimit dhe në spitale. . Kudo që kërkohen rezultate të sakta të matjes.

Soehnle Professional qëndron për produkte me cilësi të lartë me kombinime të panumërta të mundshme, për zgjidhje sistemesh specifike për klientët dhe për një gamë ndërfaqesh dhe aksesorësh të orientuar nga aplikacioni. Ne ju mbështesim me këshilla profesionale, shërbimin më të mirë, rezervimin e pjesëve të këmbimit dhe shumë më tepër në vendimin tuaj për blerje dhe në pas shitjes. Shumëllojshmëria e madhe e modeleve ofron një përzgjedhje për çdo kërkesë dhe aplikim. Nga peshore kompakte, peshore tavoline dhe peshore trekëmbëshe deri te peshoret e murit/kokës dhe peshoret e mëdha si peshoret e dyshemesë ose të paletës. Terminalet për kontrollin, përpunimin dhe shikimin e të dhënave të peshimit plotësojnë gamën e produkteve. Peshoret për përdorim në industrinë e mishit kanë gjithashtu një klasë të lartë mbrojtjeje dhe për këtë arsye janë të përshtatshme për pastrim profesional. Peshoret e dyqaneve dhe shitjes me pakicë janë të reja në gamë. Këto peshore janë zhvilluar posaçërisht për tregtinë dhe zejtarinë e kasapëve dhe dyqaneve të mishit. Ka modele të ndryshme me teknologji PC, me ose pa printer dhe madhësi të ndryshme ekrani. Peshoret e PC-ve janë modele të fuqishme për aplikacione të ndryshme shitjeje. Peshoret bazohen në teknologjinë e PC me një monitor me prekje për operatorin dhe një monitor VGA për klientin. Në varësi të vendndodhjes, ekzistojnë peshore kundër, peshore të varura ose peshore vetë-shërbimi. Të gjitha modelet janë të pajisura me një printer fature, etikete ose fature/etikete.

HaengebahnWeigher_Collage_rgb.png


Stichwörter: Bodenwaage | Hängebahnwaagen | Industriewaagen | Kompaktwaagen | Kontrollwaagen | Ladenwaagen | Rohrbahnwaagen | Tischwaagen | Waagen