SA Premium Foods GbR


Olgastr. 110
89073 Ulm , Gjermani
Tel.: 0731-93810087 / 01782179688
Kontakt personi: Sezayi Sevdi & Ante Mrkonjic
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 01.05.2015
Anëtar që nga: 18.01.2015

Mish viçi ose kufomë e vjetër maksimumi 4 javë të vjetra.

Rinj dem dhe Heifer karabina: 

Charalois, Limousin dhe racave të tjera viçi.
produkte me cilësi të lartë me çmime të drejtë.
Fjalët kyçe: mish viçi | viçi
Listuara në: Thertore / deboning