Prodhuesit gjermanë, furnizuesit dhe shpërndarësit e pajisjeve për prerjen dhe shpërndarjen e mishit dhe produkteve të sallamit. Gjej të gjitha kompanitë këtu dhe për të blerë të lirë!

FOODLOGISTIK Fleischereimaschinen GmbH


_ Është specialist juaj për: cubes, shirita, washers, kunjat, të prerë hollë. FOODLOGISTIK ofron më shumë se makina 20 për aplikime të ndryshme dhe klasa të ndryshme të performancës.

Hoja Maschinenbau.Metallbau GmbH


_ Hoja USHQIMI TEC siguron Bratlinien parë për qofte, qofte, biftek, mish pule, cutlets, feta, perime, pancakes, pancakes patate. Më tej edhe Nachgartunnel, patty ish, Hamburger Ish, Scoop, model grill etj

the-hell-krijues


_ Shitja e pajisjeve për prodhimin e mishit kebabs. Prodhimi i pajisjeve të veçanta sipas specifikave të konsumatorëve.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 tjetër fund »