Kalle GmbH


Rheingaustraße 190-196
65203 Wiesbaden , Gjermani
Tel.: + 49-611-962-07
Email: Vetëm për përdoruesit e regjistruar
Uebfaqja: Vetëm për përdoruesit e regjistruar
përditësuar më: 12.11.2021
Anëtar që nga: 18.03.2015

Gama

lëkurat fibër: Rastet e fibra celuloze të rigjeneruar dhe letër, ujë dhe tymi depërtueshëm. Nalo është markë kryesor për të prerë suxhuk rezistente para dhe proshutë e tymosur, në dispozicion në shumë hije të ndryshme mes aderimin emulsioni dhe peelability. Për këtë, të veshura nga brenda fibrave të lëkurës Nalo Top si një rast referimi për artizanale zier dhe sallam gatuar.

sleeves plastike: I vetëm dhe zorrë multilayer e poliamide dhe polietileni, në lloje të shumta, kalibrave dhe ngjyra. Shumë specialitete në drejtim të elasticitetit, emulsioni aderimin, pengesë apo pėrshkueshmėrisė. Shtypjen dhe paketim të bëjë gut artificial një individ quajtur produkt.

transferimit Rastetpër produktin e mishit gjatë gatimit apo ripening proces rritje carryover të ngjyrës, aromë tymi dhe erëza nga produktivitetit zorrëve. Nëpërmjet materialeve të ndryshme mbështetëse të tilla si fibër lëkurës, plastike dhe strukturën e zorrëve është përshtatur me kërkesat përkatëse.

lëkurat e tekstilit: Optika tradicionale është e kombinuar me funksionalitetin modern. Nga sallam deri suxhuk mund të rrisë fuqinë blerëse të konsumatorëve të gjitha ngjyra imagjinueshëm, shtyp dhe forma.

Netzdärme: Përveç ngjyrat dhe shijet mund të jenë strukturat në sipërfaqen e sjell në mendje mishit. modele karakteristike të suxhuk gatuar dhe proshutë gatuar ngjall oreksin.

Fjalët kyçe: zorrë e celulozës | Zorrë fibroze | Mbulesa rrjetë | Lecka sfungjeri | Transferimi i mëngëve | Zorrë suxhuku